Barrio Cantina opnieuw in Oostende

Barrio Cantina, het walhalla in België voor de fans van food trucks & street food, staat weer voor een jaar vol uitdagingen en knalevenementen.

In onze reeds derde jaargang zijn we er opnieuw in geslaagd om dé toplocaties in Vlaanderen vast te leggen voor onze food truck festivals.

Net zoals vorig jaar starten we ons festivalseizoen in het sympathieke Leopoldpark van Oostende! 
Ondanks het frisse weer, barstte Barrio Cantina daar meteen uit zijn voegen en werd het park platgelopen door de talrijk opgekomen bezoekers. Never change a winning team, dus dit jaar bouwen we gewoon verder op de vibe van 2015.
Ook het concept blijft ongewijzigd : een met oog voor detail gemaakte selectie van de betere food trucks uit België en Nederland zorgen drie dagen lang voor een culinair, maar ook visueel spektakel. Polé Polé doet zijn reputatie alle eer aan en zorgt dan weer voor een kleurrijke decoratie, aangename sfeer en zomerse cocktails.

Een overzicht van de smaakmakers op Barrio Cantina Oostende kan u via volgende link raadplegen: http://www.barriocantina.be/newsletter/20160414/

 

Praktisch :

Barrio Cantina Oostende

Leopoldpark (ingang aan hoek Leopold II-laan met Karel Janssenlaan) te 8400 Oostende


Vrijdag 29 april: van 12u00 tot 00u00
Zaterdag 30 april: van 12u00 tot 00u00
Zondag 1 mei: van 12u00 tot 22u00

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende