Callboys komen naar Oostende

Vrijdag 9 september 2016 — De eerste aflevering van “Callboys” op VIER is gisteren niet onopgemerkt voorbijgegaan. De nieuwe fictieserie van Jan Eelen met Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders in de hoofdrol is alomtegenwoordig in de media. Zaterdag 17 september zullen de Callboys de hele dag in Oostende te bewonderen zijn op #MODEinOOSTENDE en Filmfestival Oostende.

Op de slotdag van de 10e editie van Filmfestival Oostende staat er een grote “Callboys” marathon op het programma. De laatste 5 afleveringen van de reeks worden in première op het witte doek vertoond in aanwezigheid van de hoofdrolspelers en regisseur Jan Eelen. Na de marathon wordt Filmfestival Oostende afgesloten met de officiële Callboys Afterparty. Naast DJ 4T4 zullen Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders hier zelf achter de draaitafels staan om de dansvloer “te vegen”. Een ticket voor de marathon én de afterparty kost 10,- EUR.

Signeersessie op #MODEinOOSTENDE

Op zaterdagnamiddag 17 september zullen de 4 callboys en de regisseur aanwezig zijn op het mode-event #MODEinOOSTENDE voor een signeersessie. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan je een foto of handtekening bekomen in het Feest- en Cultuurpaleis in Oostende.

Callboys Trailer

Peter Craeymeersch Algemeen Directeur at Toerisme Oostende vzw