Culinaire hoogmis tijdens À l'Ostendaise, Kom Proeven!

Culinaire hoogmis tijdens À l'Ostendaise, Kom Proeven!

Geniet twee dagen lang van Noordzeevis in Oostende

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni kunnen foodies weer lekker tafelen tijdens À l'Ostendaise, Kom Proeven! in de Stad aan Zee. Eén weekend lang staat het Zeeheldenplein in hartje Oostende volledig in het teken van lokale keuken en toveren verschillende chefs culinaire meesterwerken op ieders bord. Aan tafel!

Verschillende chefs gaan dit jaar opnieuw de uitdaging aan om culinaire pareltjes op je bord te toveren. Tijdens À l'Ostendaise, Kom Proeven! gaan ze stuk voor stuk aan de slag met kraakverse Noordzeeproducten rechtstreeks aangeleverd door Oostendse vissers. Maar liefst 22 restaurants
palmen met kraampjes het Zeeheldenplein in voor een tweedaags culinair festival in dé Stad aan Zee. 

VIP arrangement
Wie liever helemaal all-out gaat, kan kiezen voor een VIP arrangement. Vanaf 8 personen kun je al een tafel boeken. Voor 75 euro per persoon  (excl. btw) geniet je dan van een aperitief metfinger food, vijf visgerechtjes en een dessert met koffie. Aangepaste wijnen en water zijn inbegrepen. Wees er snel bij om te reserveren, want er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Toegang tot À l'Ostendaise, Kom Proeven! is volledig gratis. Voor een gerechtje betaal je telkens 6 euro. Je betaalt met een kaart die je kunt opladen aan de kassa.

Meer info
https://www.alostendaise.be/nl

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende