De Stad aan Zee lanceert OSTNDR app voor inside tips en hotspots

De Stad aan Zee lanceert OSTNDR app voor inside tips en hotspots

De Stad aan Zee herbergt enkele Ostènsche pareltjes onder haar uitgestrekte vleugels. Daarom lanceert Toerisme Oostende vzw de nieuwe app OSTNDR, waar alle inside tips en hotspots van enkele bekende en minder bekende koppen worden gebundeld op één handig online platform. Zo kunnen jong én oud hun hart ophalen tijdens een gezellig weekendje à l’Ostendaise. Swipe je een weg doorheen jouw favoriete Stad aan Zee!

 

Verscholen in de historische hoekjes en op een boogscheut van het populaire strand vind je enkele favoriete adresjes van locals en diehard Oostende-fans, van kunstgalerijen en gezellige eetcafés tot ongerepte wandelpaden. Toerisme Oostende vzw verzamelde alle must-se(a)s en doe-tips in een handige app als ultieme ode aan de Stad aan Zee: OSTNDR. De gratis app is vanaf 14 september beschikbaar in de Google Play Store. De versie voor iPhone volgt later deze week.

Met OSTNDR kunnen gebruikers swipen doorheen verschillende profielen van ambassadeurs. Benieuwd naar de lievelingswinkels van ongekroonde modekoningin Tiany Kiriloff? Op zoek naar de lekkerste eetplekjes volgens Marcel Vanthilt? It’s a match! Met OSTNDR kun je bepaalde ambassadeurs zegenen met een figuurlijk hartje. Zo houd je die profielen makkelijk bij de hand en blijf je op de hoogte van hun updates. Bovendien kun je ook individuele tips bijhouden voor je persoonlijke to do-list. Plan zo in slechts enkele swipes en likes jouw ideale uitstap naar ’t zeetje.

“Met OSTNDR willen we op een originele manier unieke tips van onze ambassadeurs aan Oostende-fans geven,” aldus burgemeester Johan Vande Lanotte. “We geven zo niet alleen verborgen plekjes extra aandacht, maar zetten ook lokale handelaars in de kijker".

De twee jonge ambassadeurs Frances Lefebure en Sam De Bruyn worden bijgestaan door onder andere Tatyana Beloy, Marcel Vanthilt, Josje Huisman, Tiany Kiriloff, Barbara Sarafian, Katja Retsin, Rik Verheye, Laurent “Guga” Bailleul, Hannes Coudenys, Gilles Coulier en Rick de Leeuw. In een leuk filmpje beleven Sam en Frances een echte blind date en stellen ze aan elkaar hun favoriete spots in Oostende voor.

De Oostende-tips van Sam:
Brasserie du Parc
Entrepot Lafayette
Maria Hendrikapark

De Oostende-tips van Frances:
CC De Grote Post
Kombuis
Lily

De applicatie is een idee van AMBASSY, het creatief agentschap van Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde, en Toerisme Oostende vzw. OSTNDR zal regelmatig geüpdatet worden met nieuwe profielen en zal deel uitmaken van de vaste communicatiestrategie van Toerisme Oostende vzw.

Meer info op: http://www.visitoostende.be/nl/ostndr-de-app-voor-oostende-fans

Voor extra info, beelden of interviews aarzel niet om contact op te nemen met: 

Marie Lemaître
marie@talkie.be
0032 494 92 21 52

Contacteer ons
Pieter Hens Visit Oostende
Pieter Hens Visit Oostende
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende