DIW AAN ZEE – ‘De Ideale Wereld’ op locatie in Oostende

DIW AAN ZEE – ‘De Ideale Wereld’ op locatie in Oostende

Gewoonten maken oud, en dus zal ‘De Ideale Wereld’ deze paasvakantie - voor het eerst in zes jaar - niet vanuit zijn vertrouwde studio in Vilvoorde uitzenden, maar wel vanuit hotel Upstairs in Oostende. Op 9, 11, 16 en 18 april resideren Jan Jaap van der Wal en zijn sidekicks op een steenworp van strand en zee, en met wat geluk resulteert dat in een fraai in beeld gebracht spektakel dat illustere voorgangers als ‘Met Mike In Zee’ en ‘Coupe Margriet’ zal doen verbleken. De fundamenten van ‘De Ideale Wereld’ blijven onaangetast, maar alles zal de zee ademen: de generiek, de filmpjes, de studio. Dé nieuwigheid zal zich links van Jan Jaap bevinden. Het zitje daar wordt een zetel, en dat kan van alles betekenen, van meer gasten tot meer gasten in ongemakkelijke houdingen.

Oostends burgemeester Bart Tommelein heeft er alvast zin in: “Oostende is bezig aan een opmars op alle vlakken. Steeds meer mensen vinden de weg naar onze prachtige Stad aan Zee. Met de nieuwe bestuursploeg willen we onze stad ook voor jongeren aantrekkelijker maken. Dat een programma als ‘De Ideale Wereld’ twee weken van Oostende zijn thuisbasis maakt, past perfect in dit plaatje en toont aan dat we op de goede weg zijn.”

 

Voor wie - net als Tommelein - nu al overloopt van oh my god-ness, en er graag bij wil zijn in Oostende: dat kan voor de zeer aantrekkelijke prijs van 0 euro, want in het publiek van ‘De Ideale Wereld’ zitten zal ook in de koningin der badsteden volledig gratis zijn. Wie interesse heeft, rept zich best nu al naar diwaanzee.be.

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende