Josje Huisman, Tiany Kiriloff en Katja Retsin ambassadeurs #MODEinOOSTENDE

Lifestylejournaliste Ingeborg Deleye helpt bij selectie van deelnemende zaken.

De vierde editie van #MODEinOOSTENDE belooft een topper te worden. Toerisme Oostende vzw kon naast Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff ook stijlicoon Josje Huisman en Oostende-fan Katja Retsin strikken als gezichten voor deze editie. De 3 ambassadeurs zullen samen met modejournaliste Ingeborg Deleye een selectie maken van Oostendse winkels. Deze winkels zullen tijdens het weekend van 16 en 17 september in de kijker worden gezet tijdens de vierde editie van #MODEinOOSTENDE.

#MODEinOOSTENDE is ondertussen een vaste waarde in de shoppingkalender van Oostende. Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff nodigt enkele stijliconen uit om samen met haar het Oostendse winkelaanbod te verkennen. Dit jaar viel de keuze op Josje Huisman en Katja Retsin. Hier zal later nog een mannelijke ambassadeur aan toegevoegd worden. Modejournaliste Ingeborg Deleye zal de ambassadeurs bijstaan met haar expertise om de selectie van winkels te maken.

Jaarlijks zakken heel wat fashionista’s af naar de Stad aan Zee voor het nodige shoppingplezier. Tijdens het weekend van #MODEinOOSTENDE pakt Toerisme Oostende vzw uit met een shoppingroute, terwijl in de deelnemende winkels verschillende in-store events worden georganiseerd. Elk jaar staan er verschillende modeshows, workshops en traktaties op het programma. De selectie van winkels en het bijhorende programma worden begin augustus bekendgemaakt.

“Met dit evenement willen we Oostende op de kaart zetten als onderscheidende shoppingstad”, aldus Burgemeester Johan Vande Lanotte. “De vzw Centrummanagement en Toerisme Oostende vzw werken heel het jaar door om Oostende op de kaart te zetten als dé Shoppingstad aan Zee. Met #MODEinOOSTENDE zetten we de vernieuwde dynamiek en het Oostendse ondernemerschap op shoppinggebied extra in de kijker”.

#MODEinOOSTENDE is een organisatie van Toerisme Oostende vzw en Belmodo.

 

Contacteer ons
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende