Laat je smaakpapillen rollen tijdens À l'Ostendaise, Kom Proeven!

Geniet twee dagen lang van Noordzeevis in Oostende

Dinsdag 22 mei 2018 — Op 23 en 24 juni kun je weer volop genieten van À l'Ostendaise, Kom Proeven! in de zomerzon. Eén weekend lang staat het Zeeheldenplein in hartje Oostende volledig in het teken van gezellig tafelen on a budget.

Ook dit jaar gaan verschillende chefs opnieuw de uitdaging aan om culinaire pareltjes op je bord te toveren. Tijdens À l'Ostendaise, Kom Proeven! gaan ze stuk voor stuk aan de slag met kraakverse Noordzeeproducten rechtstreeks aangeleverd door Oostendse vissers. Maar liefst 22 restaurants
palmen met kraampjes het Zeeheldenplein in voor een tweedaags culinair festival in dé Stad aan Zee. Rasechte zoetekauwen kunnen zelfs terecht bij een fijnbakker en een chocolatier.

VIP arrangement
Wie liever helemaal all-out gaat, kan kiezen voor een VIP arrangement. Vanaf 8 personen kun je al een tafel boeken. Voor 75 euro per persoon  (excl. btw) geniet je dan van een aperitief metfinger food, vijf visgerechtjes en een dessert met koffie. Aangepaste wijnen en water zijn inbegrepen. Wees er snel bij om te reserveren, want er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Toegang tot À l'Ostendaise, Kom Proeven! is volledig gratis. Voor een gerechtje betaal je telkens 6 euro. Je betaalt met een kaart die je kunt opladen aan de kassa.

Meer info
komproeven.ostendaise.be/nl

Data
Zaterdag 23 juni 11:00 - 21:00
Zondag 24 juni 11:00 - 19:00

Locatie
Zeeheldenplein
8400 Oostende