Nicolas Lombaerts ambassadeur #MODEinOOSTENDE

KV Oostende speler staat samen met Josje Huisman, Tiany Kiriloff en Katja Retsin op affiche

Donderdag 29 juni 2017 — Naast Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff, stijlicoon Josje Huisman en Oostende-fan Katja Retsin siert ook Rode Duivel en KV Oostende speler de affiche van de vierde editie van #MODEinOOSTENDE. Nicolas Lombaerts kwam afgelopen zomer over van Sint-Petersburg naar KV Oostende en neemt een ambassadeursrol op zich voor dit mode-evenement dat Toerisme Oostende vzw samen met Belmodo organiseert. De Mercator is het decor voor het affichebeeld dat later bekend gemaakt wordt.

#MODEinOOSTENDE is ondertussen een vaste waarde in de shoppingkalender van Oostende. Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff nodigt enkele stijliconen uit om samen met haar het Oostendse winkelaanbod te verkennen. Dit jaar viel de keuze op Josje Huisman, Katja Retsin en Nicolas Lombaerts als ambassadeurs. Modejournaliste Ingeborg Deleye staat de ambassadeurs bij met haar expertise om de selectie van winkels te maken.

Het ambassadeurschap van Nicolas Lombaerts is een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen KV Oostende en Toerisme Oostende vzw.

De selectie van deelnemend winkels en het campagnebeeld worden later bekend gemaakt.