Nieuwjaarsduik in Oostende op zaterdag 4 januari

Nieuwjaarsduik in Oostende op zaterdag 4 januari

Nu zaterdag 4 januari wagen duizenden ijsberen zich aan het koude Noordzeewater. De Smeets Nieuwjaarsduik is inmiddels een echte traditie die op de bucketlist van velen staat. Met een watertemperatuur van 7,5 graden belooft het alvast een frisse editie te worden!

 

Een goede opwarming is noodzakelijk dus, vanaf 12u kunnen de deelnemers zich volledig laten gaan in de Red Bull Party Zone aan het stedelijk zwembad. Nadien, om 15u, geeft burgemeester van Oostende Bart Tommelein het startschot.

Wie nog wil inschrijven kan dit via de website www.smeetsnieuwjaarsduik.be tot en met vrijdag 3 januari aan het voordeeltarief van 8 euro of de dag zelf ter plaatse. Je krijgt er niet alleen een frisse duik voor in de plaats, maar vooral ook veel warms en lekkers: een heerlijk soepje om op te warmen achteraf en een glaasje Smeets jenever om het zand door te spoelen.


Programma
12u00 - Start daginschrijvingen + afhalen polsbandje
12u00 - Opening Red Bull Partyzone en mogelijkheid tot omkleden in tenten naast het zwembad
14u30 - Gezamenlijke opwarming
15u00 - Startschot voor de frisse duik
Locatie: Strand van Oostende ter hoogte van “De Drie Gapers”


Meer info: www.smeetsnieuwjaarsduik.be – www.facebook.com/nieuwjaarsduikoostende

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende