Olga & Ella Leyers en Bent Van Looy ambassadeurs voor nieuwe editie #MODEinOOSTENDE

Olga & Ella Leyers en Bent Van Looy ambassadeurs voor nieuwe editie #MODEinOOSTENDE

Grootse modeshow in samenwerking met Filmfestival Oostende als kick-off

De zussen Olga & Ella Leyers en muzikant Bent Van Looy zijn dit jaar de gezichten voor #MODEinOOSTENDE. Het mode-evenement kon daarmee weer topambassadeurs strikken die naast hun liefde voor mode ook een liefde voor Oostende delen. De moderedactie van Feeling, o.l.v. Chef Mode Els Keymeulen maakte een selectie van Oostendse winkels. Deze winkels zullen tijdens het weekend van 14 en 15 september in de kijker worden gezet tijdens de zesde editie van #MODEinOOSTENDE. Nieuw dit jaar is ook de modeshow tijdens de Ladies Night van het Filmfestival Oostende. 

#MODEinOOSTENDE is ondertussen een vaste waarde in de shoppingkalender van Oostende. Actrice en presentatrice Olga Leyers, actrice Ella Leyers en muzikant, zanger en componist Bent Van Looy zijn de ambassadeurs van het mode-evenement. Zij zullen tijdens het weekend van 14 en 15 september ook aanwezig zijn in de winkelstraten. 

Modeshow
Nieuw dit jaar is de modeshow in het Kursaal tijdens de Ladies Night van het Filmfestival van Oostende. Gastvrouwen Lynn van Royen & Sandra Bekkari introduceren de internationale topfilm 'Late Night' van Nisha Ganatra en geven leuke prijzen weg. Na de film presenteren de deelnemende winkels van #MODEinOOSTENDE de laatste modetrends tijdens een flitsende modeshow. De presentatie is in handen van Bent Van Looy. Tickets kosten 15 euro. Alle info over de FFO19 Ladies Night vind je op de website.

Feeling
Dit jaar koos Toerisme Oostende voor Feeling als partner voor #MODEinOOSTENDE. Het shoppingweekend kon op de expertise van de moderedactie, o.l.v. Chef Mode Els Keymeulen van Feeling rekenen om de selectie van winkels te maken. Feeling zorgt ook voor extra activaties tijdens #MODEinOOSTENDE. De redactie van Feeling zal heel het weekend aanwezig zijn in Oostende. 

Dé shoppingstad aan zee
Jaarlijks zakken heel wat fashionista’s af naar de Stad aan Zee voor het nodige shoppingplezier. Tijdens het weekend van #MODEinOOSTENDE kan je een shoppingroute doorheen de stad volgen, terwijl in de deelnemende winkels verschillende in-store events worden georganiseerd. Elk jaar staan er verschillende modeshows, workshops en traktaties op het programma. Een overzicht van de deelnemende winkels en de verschillende activaties vind je op www.visitoostende.be/modeinoostende.

#MODEinOOSTENDE is een organisatie van Toerisme Oostende vzw en Feeling.

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende