Oostende lanceert Oostendse cadeaugenerator

Oostende lanceert Oostendse cadeaugenerator

Nu funshoppen nog even niet mogelijk is, pakt Toerisme Oostende vzw uit met een digitale tool om op cadeautjesjacht te gaan. De Oostendse cadeaugenerator verzamelt de leukste en origineelste cadeautjes voor de eindejaarsfeesten van de Oostendse handelaars. Aan de cadeaugenerator is ook een Secret Santa-tool gekoppeld zodat ‘lootje of naam trekken’ dit jaar digitaal kan. 

Het eindejaarsshoppen gaat er dit jaar noodgedwongen wat anders aan toe nu funshoppen nog even niet kan. De Oostendse cadeaugenerator zorgt voor een coronaproof alternatief. Via www.oostendsecadeaugenerator.be kan je veilig inspiratie opdoen door enkele eenvoudige vragen te beantwoorden over de persoon voor wie het cadeau is. Naast inspiratie toont de cadeaugenerator ook de diverse manieren waarop je het pakje kan bestellen, laten leveren of afhalen. Op deze manier kan je de drukte in de winkelstraten vermijden en toch de Oostendse winkels steunen.

Secret Santa

Wie onder vrienden of familie een lootje of naam trekt om te weten voor wie ze een cadeautje mogen kopen, vindt deze mogelijkheid ook in de Oostendse cadeaugenerator. Aan de Oostendse cadeaugenerator is namelijk ook een Secret Santa-tool gekoppeld. Bovendien kan je er ook je eigen verlanglijstje delen. 

“Met deze Oostendse cadeaugenerator willen we Oostende op de kaart zetten als onderscheidende shoppingstad”, aldus burgemeester Bart Tommelein. “Kerstshoppen in dé Stad aan Zee is een must, ook dit jaar. Met deze cadeaugids zetten we maximaal in op veilig shoppen en ontsluiten we de cadeautips ook digitaal. Zo kunnen we als stad onze lokale handelaars blijven steunen.

Schepen van Ondernemen Charlotte Verkeyn zegt: "Via de cadeaugenerator kan je aan de hand van een aantal vragen bij het ideale, lokale kerstcadeautje terecht komen. Het is een extra creatieve aanmoediging naar de bezoekers van de stad toe om ook vanop afstand in Oostende terecht te kunnen en om zo onze ondernemers te blijven steunen."

 

 

Pieter Hens
Pieter Hens Marketing Manager, Toerisme Oostende vzw

 

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende