OOSTENDE LANCEERT ‘OPEN OP ZONDAG’ SHOPPINGCAMPAGNE

Oostende is dé shoppingstad aan zee. Het hele jaar door zijn de meeste winkels in de stad aan zee gewoon open op zondag. Om dit extra in de kijker te zetten lanceert Toerisme Oostende in samenwerking met vzw Centrummanagament een shoppingcampagne.

Elke zondag zijn de winkels in Oostende open en dit niet alleen in het hoogseizoen maar het hele jaar door. Met de ‘Open op zondag’-campagne zet Oostende deze sterkte extra in de kijker. Toerisme Oostende en vzw Centrummanagement stellen hiervoor ‘Open op zondag’-raamstickers ter beschikking aan de handelaars en investeren in een mediacampagne met o.a. radiospotjes op Q-music. Deze spotjes zullen vanaf september op de nationale zender lopen.

Mix ketens en unieke boetieks

Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks.
Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. En natuurlijk zijn ook het strand en de zee nooit ver weg. Perfect om even uit te waaien! Zorg voor de perfecte afsluiter van je shoppingdagje en eindig in één van de gezellige restaurants die Oostende telt.

Autovrij

Naast de ongekende luxe van winkelen op zondag, heeft Oostende nog meer shopping troeven. Zo zijn de winkelstraten in het centrum volledig autovrij.

Samenwerking Toerisme en CMO

Vzw Centrummanagement werkt samen met Toerisme Oostende voor de promotie rond shopping in de kuststad. Dit blijkt een goeie match te zijn. Samen staan ze ondermeer in voor de organisatie van de succesvolle Late Night Shoppings, de Shopping Dagen, de braderies,... Eerder lanceerden ze ook al de shopping app, Citie.

Contacteer ons
Peter Craeymeersch Algemeen Directeur, Toerisme Oostende vzw
Veerle Dubois Pers & Communicatie , Kabinet Burgemeester Johan Vande Lanotte
Peter Craeymeersch Algemeen Directeur, Toerisme Oostende vzw
Veerle Dubois Pers & Communicatie , Kabinet Burgemeester Johan Vande Lanotte
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende