OOSTENDE LANCEERT ‘OPEN OP ZONDAG’ SHOPPINGCAMPAGNE

Maandag 23 mei 2016 — Oostende is dé shoppingstad aan zee. Het hele jaar door zijn de meeste winkels in de stad aan zee gewoon open op zondag. Om dit extra in de kijker te zetten lanceert Toerisme Oostende in samenwerking met vzw Centrummanagament een shoppingcampagne.

Elke zondag zijn de winkels in Oostende open en dit niet alleen in het hoogseizoen maar het hele jaar door. Met de ‘Open op zondag’-campagne zet Oostende deze sterkte extra in de kijker. Toerisme Oostende en vzw Centrummanagement stellen hiervoor ‘Open op zondag’-raamstickers ter beschikking aan de handelaars en investeren in een mediacampagne met o.a. radiospotjes op Q-music. Deze spotjes zullen vanaf september op de nationale zender lopen.

Mix ketens en unieke boetieks

Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks.
Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. En natuurlijk zijn ook het strand en de zee nooit ver weg. Perfect om even uit te waaien! Zorg voor de perfecte afsluiter van je shoppingdagje en eindig in één van de gezellige restaurants die Oostende telt.

Autovrij

Naast de ongekende luxe van winkelen op zondag, heeft Oostende nog meer shopping troeven. Zo zijn de winkelstraten in het centrum volledig autovrij.

Samenwerking Toerisme en CMO

Vzw Centrummanagement werkt samen met Toerisme Oostende voor de promotie rond shopping in de kuststad. Dit blijkt een goeie match te zijn. Samen staan ze ondermeer in voor de organisatie van de succesvolle Late Night Shoppings, de Shopping Dagen, de braderies,... Eerder lanceerden ze ook al de shopping app, Citie.

Peter Craeymeersch Algemeen Directeur at Toerisme Oostende vzw
Veerle Dubois Pers & Communicatie at Kabinet Burgemeester Johan Vande Lanotte