OOSTENDE LANCEERT ‘OPEN OP ZONDAG’ SHOPPINGCAMPAGNE

OOSTENDE LANCEERT ‘OPEN OP ZONDAG’ SHOPPINGCAMPAGNE

Woensdag 19 april 2017 — Oostende is dé shoppingstad aan zee. Het hele jaar door zijn de meeste winkels in de stad aan zee gewoon open op zondag. Om dit extra in de kijker te zetten lanceert Toerisme Oostende in samenwerking met vzw Centrummanagament een shoppingcampagne.

Elke zondag zijn de winkels in Oostende open en dit niet alleen in het hoogseizoen maar het hele jaar door. Met de ‘Open op zondag’-campagne zet Oostende deze sterkte extra in de kijker. Toerisme Oostende en vzw Centrummanagement investeren hiervoor in een mediacampagne met o.a. spotjes in de bioscopen van Kinepolis in Oostende, Brugge en Kortijk. Ook is er een printcampagne voorzien in KW-magazine en De Zondag in Oost-Vlaanderen.

Win restyling + 1000 euro shoppingbudget

Wie de komende weken in Oostende komt shoppen, maakt kans op een volledige restyling door een professionele styliste. Bovendien krijgt de winnaar 1000 euro shoppingbudget. In de deelnemende handelszaken krijgen de shoppers, zolang de voorraad strekt, een voucher met een unieke code waarmee ze via de website van Visit Oostende mee kunnen dingen naar de hoofdprijs.

Mix ketens en unieke boetieks

Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks.
Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. En natuurlijk zijn ook het strand en de zee nooit ver weg. Perfect om even uit te waaien! Zorg voor de perfecte afsluiter van je shoppingdagje en eindig in één van de gezellige restaurants die Oostende telt.

Autovrij

Naast de ongekende luxe van winkelen op zondag, heeft Oostende nog meer shopping troeven. Zo zijn de winkelstraten in het centrum volledig autovrij.

Samenwerking Toerisme en CMO

Vzw Centrummanagement werkt samen met Toerisme Oostende voor de promotie rond shopping in de kuststad. Dit blijkt een goeie match te zijn. Samen staan ze ondermeer in voor de organisatie van de succesvolle Late Night Shoppings en andere shoppingevenementen.

Ilse Snick Centrummanager
Peter Craeymeersch Algemeen Directeur at Toerisme Oostende vzw
Veerle Dubois Pers & Communicatie Burgemeester Johan Vande Lanotte