Oostende lanceert Podcast 'Oostende Bonsoir'

Oostende lanceert Podcast 'Oostende Bonsoir'

Ontmoetingen bij valavond, aan de rand van het land, met gastvrouw Guinevere Claeys.

Acht hoog in de torenkamer van residentie BeauSite, met zicht op zee, laten de gesprekken zich leiden door eb en vloed, en wat ginder achter die verre horizon gloort. Over toen en nu, langs laagtij en hoogtij, om te eindigen bij de enige vraag die er op elke leeftijd toe doet: wat wilt u later worden?  

In de eerste aflevering neemt sterrenchef en surfer Willem Hiele je mee op zijn audiogolf. Een gesprek over de turbulentie in zijn leven, het succes en de zoektocht naar rust. En de rol die Oostende speelt in zijn verhaal.

Elke 2 weken wordt er een nieuwe aflevering van Oostende Bonsoir uitgebracht. Op de planning voor de komende weken staan alvast gesprekken met onder andere Sebastien Dewaele en Linda Van Waesberghe.

Guinevere Claeys is journaliste, columniste en een diepgelovige Oostendenaar. Haar gasten komen van ver of van heel dichtbij - wat ze delen, is dat weke hart voor de Noordzee. 

Beluister de podcast via:

Spotify
Google Podcasts
Apple Podcast
VisitOostende.be

 

 


Pieter Hens
Pieter Hens Marketing Manager, Toerisme Oostende vzw
Story image
Story image
Story image

 

 

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende