Oostende verrast shoppers op Valentijn

Oostende verrast shoppers op Valentijn

Valentine Surprise Song in winkelstraten

Shoppers in de winkelstraten van Oostende werden vandaag op een zeer bijzondere manier in de bloemetjes gezet. Ze werden verrast met een persoonlijke liefdesserenade en een roos. De zogenaamde "Valentine Surprise Song" kon op heel wat bijval rekenen in de winkelstraten. Tijdens de voorbije dagen werden er meer dan 1.500 rozen verdeeld in de binnenstad. 

Hieronder kunt u een filmpje en beelden downloaden van deze actie. Beide zijn vrij van rechten om te gebruiken.

Vanavond staat er nog een speciale actie op de planning voor mensen die het zonder date moeten stellen op Valentijnsavond. Via een live-stream op de Facebook-pagina van Oostende worden singles uitgenodigd voor een gezellige avond in een Oostends restaurant. De eerste zes die opdagen, winnen een etentje en krijgen de kans om Valentijn in leuk gezelschap door te brengen.

Contacteer ons
Pieter Hens Marketing Manager, Toerisme Oostende vzw
Pieter Hens Marketing Manager, Toerisme Oostende vzw
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende