Oostende zoekt Social Hero

Toerisme Oostende vzw zoekt een jobstudent “Social Hero” voor de zomermaanden. Deze Social Hero zal verslag uitbrengen over de zomer van Oostende op Instagram Stories en YouTube. Op deze manier beleven de volgers van @visitoostende de Oostendse zomer vanop de eerste rij. Kandidaten kunnen solliciteren door een introductievideo in te sturen.

“Social media zijn niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Ook Toerisme Oostende zet stevig in op o.a. Facebook en Instagram.”, aldus Burgemeester Johan Vande Lanotte. “Door intensief verslag uit te brengen op onze kanalen willen we nog eens extra in de verf zetten dat er altijd wel iets te beleven valt in Oostende. Op deze manier hopen we ook de thuisblijvers te motiveren om de Stad aan Zee te ontdekken.”

Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen door vóór 23 mei 2017 een overtuigende introductievideo van 30 seconden te mailen naar marketing@visitoostende.be. Er zal 1 jobstudent aangenomen worden voor juli en 1 voor augustus.

Meer info: www.visitoostende.be/socialhero

Contacteer ons
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende