Oostende zoekt Social Hero

Dinsdag 25 april 2017 — Toerisme Oostende vzw zoekt een jobstudent “Social Hero” voor de zomermaanden. Deze Social Hero zal verslag uitbrengen over de zomer van Oostende op Instagram Stories en YouTube. Op deze manier beleven de volgers van @visitoostende de Oostendse zomer vanop de eerste rij. Kandidaten kunnen solliciteren door een introductievideo in te sturen.

“Social media zijn niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Ook Toerisme Oostende zet stevig in op o.a. Facebook en Instagram.”, aldus Burgemeester Johan Vande Lanotte. “Door intensief verslag uit te brengen op onze kanalen willen we nog eens extra in de verf zetten dat er altijd wel iets te beleven valt in Oostende. Op deze manier hopen we ook de thuisblijvers te motiveren om de Stad aan Zee te ontdekken.”

Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen door vóór 23 mei 2017 een overtuigende introductievideo van 30 seconden te mailen naar marketing@visitoostende.be. Er zal 1 jobstudent aangenomen worden voor juli en 1 voor augustus.

Meer info: www.visitoostende.be/socialhero