Stad Oostende start aanmeldingssysteem op voor drukste centrumstranden van woensdag 11 augustus tot en met vrijdag 13 augustus

Stad Oostende start aanmeldingssysteem op voor drukste centrumstranden van woensdag 11 augustus tot en met vrijdag 13 augustus

Vanaf woensdag 11 augustus tot en met vrijdag 13 augustus 2021 wordt het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden in Oostende opnieuw geactiveerd. Aanmelding is nodig van aan het Westerstaketsel tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen.

Met mooi weer in het vooruitzicht, wordt het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden in Oostende van woensdag 11 augustus tot en met vrijdag 13 augustus opnieuw geactiveerd. Dit systeem moet ervoor zorgen dat de social distancing op deze stranden gegarandeerd is. Het systeem is actief op het Klein Strand, Groeistrand en Groot Strand, dus van aan het Zeeheldenplein (Rock Strangers) tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen. Op de andere stranden is er geen aanmelding nodig.

Hoe aanmelden?

Iedereen kan vanaf 7 augustus gratis aanmelden via de website visitoostende.be/goedgepland. Vanaf 8 augustus kan dat ook via de balie van Toerisme Oostende of het gratis nummer 0800 62 167 (tussen 08.00 en 20.30 uur). Deze aanmelding garandeert je een plekje op de stranden in het centrum bij aankomst voor 14.00 uur. Het systeem wordt momenteel geactiveerd van  woensdag 11 augustus tot en met vrijdag 13 augustus, maar dit kan nog verlengd worden.

 

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende