The Crystal Ship gaat op zoek naar jong talent

The Crystal Ship gaat op zoek naar jong talent

Ben je tussen 14 en 20 jaar, gefascineerd door kunst en tekenen? The Crystal Ship is op zoek naar jou!

We nodigen je uit om enkele voorbeelden van je creatief werk te sturen om je talent en liefde voor kunst te laten zien. Een jury van The Crystal Ship zal alle voorstellen bekijken en een selectie maken van 15 jonge kunstenaars die de kans krijgen om deel te nemen aan een reeks workshops.Tijdens deze workshops maak je kennis met street art technieken en -materialen, alles om uiteindelijk je eigen muurschildering te maken. Aan het einde van de workshops zal de jury van The Crystal Ship opnieuw alle deelnemers beoordelen en 1 winnaar selecteren. Deze winnaar kan zijn / haar eigen kunstwerk maken begeleid door de professionele kunstenaar Matthew Dawn. De muurschildering zal worden geïntegreerd in de permanente openbare kunstroute in de stad Oostende.

Hoe deelnemen?

  • Vul dit het formulier in en upload een foto van je kunstwerk. We nemen contact met je op als je geselecteerd bent en mag deelnemen als 1 van de 15 deelnemers van onze workshops (5 plaatsjes zijn gereserveerd voor deelnemers uit Oostende).
  • De winnaar van deze talentenjacht krijgt de kans om zijn / haar eigen muurschildering te maken samen met de andere (inter)nationale artiesten van het festival dit jaar.
  • De workshops worden georganiseerd in Oostende op 14, 21, 28 en 31 maart. De creatie van dit kunstwerk vindt plaats tussen 8 en 15 april. Dus zorg dat je beschikbaar bent op deze data!
  • Deadline voor de inzendingen is 13 maart 2018 en is alleen van toepassing voor mensen die in België wonen (zodat je onze workshops in Oostende kan bijwonen).
Contacteer ons
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende