Tiany Kiriloff, Cesar Casier en Vincent Banić ambassadeurs vijfde editie #MODEinOOSTENDE

Tiany Kiriloff, Cesar Casier en Vincent Banić ambassadeurs vijfde editie #MODEinOOSTENDE

Lifestylejournalisten Ingeborg Deleye en Timon Van Mechelen helpen bij selectie van deelnemende zaken

De jubileumeditie van #MODEinOOSTENDE belooft een topper te worden. Toerisme Oostende vzw kon naast Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff ook topmodel Cesar Casier en Familie-acteur en model Vincent Banić strikken als gezichten voor #MODEinOOSTENDE. Samen met modejournalisten Ingeborg Deleye en Timon Van Mechelen maakten ze een selectie van Oostendse winkels. Deze winkels zullen tijdens het weekend van 15 en 16 september in de kijker worden gezet tijdens de vijfde editie van #MODEinOOSTENDE.

#MODEinOOSTENDE is ondertussen een vaste waarde in de shoppingkalender van Oostende. Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff nodigt enkele stijliconen uit om samen met haar het Oostendse winkelaanbod te verkennen. Dit jaar viel de keuze op Cesar Casier en Vincent Banić. Fashion & lifestyle journalisten Ingeborg Deleye en Timon Van Mechelen stonden de ambassadeurs bij met hun expertise om de selectie van winkels te maken.

Jaarlijks zakken heel wat fashionista’s af naar de Stad aan Zee voor het nodige shoppingplezier. Tijdens het weekend van #MODEinOOSTENDE kan je een shoppingroute doorheen de stad volgen, terwijl in de deelnemende winkels verschillende in-store events worden georganiseerd. Elk jaar staan er verschillende modeshows, workshops en traktaties op het programma. Een overzicht van de deelnemende winkels en de verschillende activaties vind je op www.visitoostende.be/modeinoostende en op www.belmodo.be/modeinoostende

“Met dit evenement willen we Oostende op de kaart zetten als onderscheidende shoppingstad”, aldus Burgemeester Johan Vande Lanotte. “De vzw Centrummanagement en Toerisme Oostende vzw werken heel het jaar door om Oostende op de kaart te zetten als dé Shoppingstad aan Zee. Met #MODEinOOSTENDE zetten we de vernieuwde dynamiek en het Oostendse ondernemerschap extra in de kijker”.

#MODEinOOSTENDE is een organisatie van Toerisme Oostende vzw en Belmodo.

Contacteer ons
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende