Toerisme Oostende vzw zoekt organisator Kerstmarkt op Vissersplein en Kadzand-Bonenstraat

De decembermaand is dankzij Winter in Oostende de voorbije jaren uitgegroeid tot een toeristische topperiode. Naast Winter in het Park in het Leopoldpark is ook de kerstmarkt op het Vissersplein en de Kadzand-Bonenstraat een vaste waarde in het aanbod. Toerisme Oostende vzw schrijft nu een concessie uit om deze kerstmarkt te organiseren. Kandidaten moeten hun dossier indienen voor 4 mei 2020 om 10.00 uur.

Story image

 

De concessie omvat het installeren en uitbaten van een kerstmarkt op het Vissersplein en de Kadzand-Bonenstraat te Oostende met volgende zaken:

  • Reca-uitbating(en)
  • Verkoopstanden
  • Animatiestanden

Toerisme Oostende vzw is op zoek naar een organisator die rekening houdt met de verschillende Oostendse troeven in zijn concept. Denk hier onder andere aan de zee, het maritieme karakter, Ensor, cultuur, gastronomie, shopping, ….

De kerstmarkt moet georganiseerd worden van 17 december 2020 tot en met 3 januari 2021 en een speciale aandacht hebben voor Oostendse vzw's, sportclubs en liefdadigheidsorganisaties.

Kandidaten kunnen hun dossier indienen tot en met 4 mei 2020 10.00 uur bij Toerisme Oostende vzw. Alle informatie is terug te vinden op https://www.visitoostende.be/nl/concessie-kerstmarkt-vissersplein


Margot Neyskens Kabinetchef, Burgemeester Bart Tommelein
Pieter Hens
Pieter Hens Marketing Manager, Toerisme Oostende vzw

 

 

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende