Toerisme Oostende zet 170 handelaars voor de camera voor "Welkom Terug"-campagne

Toerisme Oostende zet 170 handelaars voor de camera voor "Welkom Terug"-campagne

Op initiatief van Toerisme Oostende vzw postten op 11 juni meer dan 170 Oostendse ondernemers uit de toeristische sector gelijktijdig een “Welkom Terug” foto op Facebook of Instagram. Met deze campagne wil Toerisme Oostende vzw duidelijk tonen dat Oostende en haar ondernemers meer dan klaar zijn om Oostendenaars en bezoekers te ontvangen.

“Ondernemers zijn het kloppende hart van onze economie”, aldus burgemeester Bart Tommelein. “Zij staan dagelijks klaar om Oostendenaars en de vele bezoekers van onze Stad aan Zee te ontvangen. Met deze campagne geven ze een duidelijk signaal dat ze er weer helemaal klaar voor zijn.”

De afgelopen week stonden maar liefst 170 ondernemers voor de camera. Door hun foto allemaal op hetzelfde moment te posten op Facebook of Instagram, verspreidden ze een golf van Oostendse klantvriendelijkheid. 

Ook Schepen voor Ondernemen Charlotte Verkeyn juicht de actie van Toerisme Oostende vzw toe: “Het waren moeilijke en vreemde maanden voor onze Oostendse winkels, hotels, cafés en restaurants. Met deze campagne willen we hen een hart onder de riem steken. Het mag duidelijk zijn dat ze meer dan ooit klaar staan om hun klanten in de watten te leggen.”

Toerisme Oostende vzw plant de komende weken en maanden nog verschillende acties en campagnes. “Deze week loopt er al een zeer succesvolle 4+1 actie op de Rest”O”Cheque en HotelCheque.”, verduidelijkt algemeen directeur Peter Craeymeersch. “De komende weken volgen er nog verschillende spraakmakende acties waarmee we willen duidelijk maken dat iedereen deze zomer welkom is in Oostende.”


Margot Neyskens Kabinetchef, Burgemeester Bart Tommelein
Pieter Hens
Pieter Hens Marketing Manager, Toerisme Oostende vzw

 

 

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende