Trampolinepark Hangtime klaar voor de zomer

Trampolinepark Hangtime klaar voor de zomer

Al meer dan 30.000 springers in de eerste 6 maanden

Hangtime opende half december 2017 de deuren en kan terugblikken op een zeer goede start. Tijdens de eerste 6 maanden mocht het trampolinepark meer dan 30.000 bezoekers verwelkomen. In de zomer pakt Hangtime uit met een gezellige zomerbar en verschillende evenementen. Vanaf september is ook het hippe fly-yoga nieuw in het programma.

“We zijn zeer blij dat Hangtime zo goed onthaald is in Oostende.”, aldus burgemeester Johan Vande Lanotte. “Dit is het énige trampolinepark langs de Belgische kust en een grote aanwinst voor het familie-aanbod in onze Stad aan Zee. Dankzij de goede samenwerking met Toerisme Oostende vzw vinden ook meer en meer toeristen de weg naar Hangtime. 30.000 bezoekers op 6 maanden is ronduit indrukwekkend.”

Verjaardagsfeestjes

Ook de verschillende formules voor verjaardagsfeestjes zijn een groot succes. Sinds de start vonden er al meer dan 350 feestjes plaats. Er zijn ondertussen 7 mensen vast in dienst bij Hangtime en deze worden aangevuld door een poule van meer dan 50 jobstudenten en flexi-jobbers.

Omdat stilstaan achteruitgaan is, pakt Hangtime deze zomer uit met enkele nieuwigheden. “De gezellige zomerbar moet ervoor zorgen dat ouders ook op een warme zomerdag graag in Hangtime vertoeven. We zetten hier volop in op gezonde producten en home-made limonades, maar zorgen natuurlijk ook voor verschillende cocktails en gin-tonics.” legt uitbaatster Griet Stubbe uit.

Evenementen

Haar zus en mede-eigenares Annemie Stubbe vult aan: “We zullen ook verschillende evenementen organiseren. Denk maar aan Kubb-tornooien, petanque, thema-avonden, … Op 17 juni werken we alvast een préparty uit, samen met Crème Fresh. Deze evenementen vind je telkens terug op onze Facebookpagina.”

Vernieuwende sporten

Helemaal nieuw in het aanbod is de “fly-yoga” en bungeedance. Deze lessenreeksen starten in de 3de week van september. Inschrijven kan online. “Wij voorzien een korte oefensessie van de fly-yoga op 8 juli voor de mensen die even willen proberen. Hiervoor kan je je al inschrijven. De kick-off van de bungeedance plannen we op een later tijdstip.”

Hangtime zal tijdens de zomervakantie dagelijks open zijn van 10.00 tot 20.00 uur.

 

Contacteer ons
Pieter Hens Marketing Manager, Toerisme Oostende vzw
Pieter Hens Marketing Manager, Toerisme Oostende vzw
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende