Tussen Kunst & Kitch komt naar Oostende

Op 23 mei komt het populaire Nederlandse programma “tussen Kunst en Kitsch” in Mu.ZEE opnames maken voor hun nieuwe reeks. Voor deze dag kan iedereen zich inschrijven om 3 voorwerpen te laten schatten. Benieuwd hoeveel die bijzondere vaas in de kast waard is? Of dat zilveren erfstuk? Laat je objecten door de beste experts taxeren tijdens de opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch in Mu.ZEE in Oostende. Neem maximaal drie objecten mee waarvan u zich altijd al afvroeg of het kunst of kitsch is.

 

Tussen Kunst en Kitsch is sinds 1984 een vaste wekelijkse waarde op de Nederlandse televisie met gemiddeld anderhalf miljoen kijkers. Op dit moment wordt het AVROTROS-programma op woensdagavond om 20.30 uur op NPO 1 uitgezonden en gepresenteerd door Frits Sissing. In de afgelopen 32 jaar zijn er vele kunstschatten van grote waarde ontdekt zoals een uniek beeld uit Congo ter waarde van 150.000 euro, een collier van 125.000 euro, een schilderij van Joost van Geel ter waarde van 250.000 euro en een Rietveld-stoel van 63.500 euro.

 

Kaarten kosten € 10,- per stuk en zijn via de volgende manieren te bestellen:

 

Contacteer ons
Sherien Verkaik Communicatie-adviseur AVROTROS
Veerle Dubois Pers & Communicatie Kabinet Johan Vande Lanotte
Pieter Hens Marketing Manager Toerisme Oostende, Visit Oostende
Sherien Verkaik Communicatie-adviseur AVROTROS
Veerle Dubois Pers & Communicatie Kabinet Johan Vande Lanotte
Pieter Hens Marketing Manager Toerisme Oostende, Visit Oostende
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende