Vier Valentijn in Oostende met een exclusieve fotoshoot op het strand

Vier Valentijn in Oostende met een exclusieve fotoshoot op het strand

Vijf Valentijntips voor de ultieme getaway aan zee met z'n tweetjes

Zie je Valentijn dit jaar net ietsje anders dan een typische date night? Dan is Oostende de ideale plek voor een romantische getaway. De Stad aan Zee biedt opnieuw tonnen inspiratie om je partner op de meest liefdevolle dag van het jaar in de bloemen te zetten.

Overnachting inclusief fotoshoot

Je romantisch weekend laten vereeuwigen op de gevoelige plaat? Bij boekingen voor 13, 14, 15 en 16 februari via de website van Visit Oostende krijg je er een gratis fotoshoot bij. Laat je foto nemen door een professionele fotograaf, met het strand van Oostende als tijdloze achtergrond. 

Zolang de voorraad strekt. Surf naar visitoostende.be/valentijn voor meer info!

Liefde tussen de Lijnen 

Vrijdag 7 februari tot zondag 9 februari 2020

Op 7, 8 en 9 februari houdt het poëzie- en letterenfestival 'Liefde tussen de Lijnen' weer halt in Oostende. In het weekend voor Valentijn kan je het werk van enkele dichters en auteurs bewonderen. Zin om Oostende op een nieuwe manier te ontdekken terwijl je verdwaalt in inspirerende verhalen? Dan is de 'Valentijnpromenade' de Valentijnsactiviteit die je aan je lijstje moet toevoegen! 

Ontdek alles op visitoostende.be/valentijn

Valentijn op de Mercator

Het totaalpakketje tijdens Valentijn? Trakteer je partner op pure romantiek en culinair genot aan boord van Zeilschip Mercator. Op de historische boot zijn vijf officiershutten beschikbaar waar telkens één koppel kan dineren. Enkel voor snelle beslissers!

Boek je unieke tête-à-tête via visitoostende.be

De Nacht van de Musea en de Galerijen

Zaterdag 15 februari 2020

Literatuur, muziek en kunst ontmoeten elkaar tijdens 'De Nacht van de Musea en de Galerijen'. Met een recordaantal van 35 deelnemende kunsthuizen, heel wat nieuwkomers en optredens van muzikanten binnen het project ‘Ostend is Music’ belooft het een zeer inspirerende editie te worden. 

Oostendse galeries en musea zetten al vanaf 14.00 uur ’s middags hun deuren open en ook de leerlingen van het Conservatorium aan Zee zijn opnieuw van de partij. Volg het verlichte parcours langs de verschillende locaties en laat je meevoeren.

Alle info vind je terug op visitoostende.be/valentijn

Romantisch snuisteren door de winkelstraten 

Weekend van 15-16 februari 2020

In het weekend van 15 en 16/02 worden shoppers in de winkelstraten verwend met heerlijke oesters. De Oostendse oesterkwekerij 'De Oesterput' is de enige kwekerij in België. Samen met hen trakteert Toerisme Oostende in het centrum met deze delicatesse voor Valentijn.

Meer info via visitoostende.be/valentijn

 

Graag een overzicht van alle Valentijnsactiviteiten en -menu's? Download dan een handige gids op visitoostende.be/valentijn

Contacteer ons
Pieter Hens Visit Oostende
Pieter Hens Visit Oostende
Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende