Zomer in aantocht: Oostendse beachbars openen de deuren

Zomer in aantocht: Oostendse beachbars openen de deuren

Woensdag 12 mei openen de beachbars in Oostende

Sinds 8 mei zijn de terrasjes weer geopend, dus dan kunnen de beachbars in Oostende niet achterblijven. Op woensdag 12 mei zullen er reeds 5 beach bars openen, de andere 2 volgen een week later op 19 mei. In vergelijking met vorig jaar is er één extra beach bar op het Oostendse Stand. Chiri, een zuiders geïnspireerde beachbar met aandacht voor gastronomie, neemt zijn plaats in op de site van het zandsculpturen festival.

Stad Oostende vroeg aan de beachbars om indien mogelijk woensdagavond al te openen. Spreiding is dé manier om het voor iedereen aangenaam te houden en te zorgen dat er geen samenscholingen zijn en er voldoende afstand bewaard kan blijven.

De Oostendse beachbars zullen de sluitingsuren voor ReCa volgen en dus sluiten om 22.00 uur.

Overzicht opening beachbars Oostende

Woensdag 12 mei:

  • 16.00 uur: Polé Polé Beach
  • 16.00 uur: Bondi Beach
  • 17.00 uur: Blue Buddha Beach
  • 17.00 uur: Marie K
  • 18.00 uur: Chiri

Woensdag 19 mei:

  • 10.00 uur: Petite Plage
  • 11.00 uur: Buddha Mar

Margot Neyskens Kabinetchef, Burgemeester Bart Tommelein
Pieter Hens
Pieter Hens Marketing Manager, Toerisme Oostende vzw

 

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende