Zomers weekend met strandredders in Oostende

Strandredders voorzien in de Stad aan Zee ter hoogte van de Kemmelbergstraat

Het komend weekend voorspellen ze prachtig weer en daar speelt de stad Oostende op in. Er worden uitzonderlijk strandredders voorzien zodat Oostendenaars en bezoekers kunnen genieten van een duik in de Noordzee. 

Weerberichten voorspellen temperaturen van meer dan 20 graden voor dit weekend. De stad Oostende maakt zich dan ook op om echte zonnekloppers te ontvangen. Op zaterdag en zondag zullen er strandredders voorzien zijn van 10.00 tot 18.00 uur op het Groot Strand ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Dankzij deze voorziening zal iedereen de kans krijgen om te genieten van de Noordzee.

"We nodigen dan ook iedereen uit om te komen genieten van een stralend weekend in onze stad", aldus burgemeester Johan Vande Lanotte. "We willen als stad alles doen om onze inwoners en bezoekers optimaal te laten genieten van de zee. We zijn ervan overtuigd dat het inzetten van redders een extra toeristische troef is".

Over Toerisme Oostende vzw

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende?
Meer info via visitoostende.be.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende